Водещи

неделя, 10 октомври 2021 г.

Покупка на битови уреди с транспортни дефекти – ръководство за начинаещи

Предлагането на уреди с транспортни дефекти у нас се радва на все по-широка популярност. Купуват ги не само семействата с по-скромни финансови възможности, но и заможни хора. Причината е безспорно отличното съотношение между качество и цена при тях. Само по този начин можете да закупите чисто нов домакински уред на водеща марка на половината от реалната му стойност.

Каква е процедурата по закупуване на домакински уред с козметичен дефект?

С настоящия материал ще се опитаме да ви дадем полезни насоки относно покупката на уред за дома, който има леки нарушения в целостта на корпуса. Подготвеният клиент е най-добрият купувач, защото знае какво търси и как да го намери. Следващите редове са предназначени за всички, които планират да оборудват дома си с маркова техника на много по-ниска от обичайната цена.

Първият въпрос, който би трябвало да ви интересува, е: откъде да се закупи уреда? У нас действат множество специализирани магазини, които за удобство на потребителите са създали и своя електронна версия. Един от тях е магазин Мега Техно, разполагащ със собствена база на територията на София и Варна. Онлайн присъствието на компанията позволява на хора от цялата страна да купуват нейните продукти.

Избор на уреда – кой е най-бързият и лесен начин?

Малко са хората, които влизат в даден магазин с пълен списък с уреди, които планират да закупят наведнъж. Болшинството купувачи се нуждаят от само един вид техника – печка/фурна за вграждане, хладилник, пералня, съдомиялна и т.н. Влизайки в сайта на съответната компания, е лесно да се насочите към интересуващия ви вид стоки, защото те са разделени по категории.

Целият асортимент на магазина е представен в различните раздели, като допълнително можете да ограничите търсенето по различни параметри. Можете да филтрирате уредите спрямо производител/марка или по технически или дизайнерски характеристики. Например пералните с горно зареждане се различават по дизайн, докато печките на ток и на газ се делят спрямо техническите им спецификации.

Онлайн покупка – по-удобният и лесен вариант

На място във физически магазин ще ви бъде трудно да направите бърза селекция, без помощта на продавач консултант. Онлайн е много по-удобно да се запознаете с техническите параметри и дизайна на уреда, който е грабнал вашето внимание. Ако се опасявате, че няма да можете да видите къде, колко и какви са дефектите – грешите. При запитване или поръчка на даден продукт, на имейл ще ви бъдат изпратени снимки, показващи всяко поражение от различен ъгъл.

Плащането на поръчаните стоки и в този случай става предварително, а не чрез наложен платеж. Това е напълно разбираемо, предвид стойността на продуктите и техния обем/тегло. Един търговец може да си позволи връщане на чифт маратонки от недоволен купувач, но не и двупосочен транспорт на пералня, хладилник или друг вид битова техника.

Плюсове, които са 100% гарантирани

Предимствата на уредите с леки козметични недостатъци са много на брой. На първо място това са чисто нови уреди, а не втора ръка. Обикновено се предлагат нови разработки, разполагащи с всички модерни иновативни функции. Разликата между бялата техника без дефект и тази с леки охлузвания е преди всичко в качеството.

Уредите с дефекти са произведени специално за западния пазар, а това означава – с най-добрите части и материали. Енергийният клас на повечето продукти е А+ или А++, тоест, икономични като разход на енергия. Експлоатационният живот на печки, перални, хладилници и съдомиялни е в пъти по-дълъг от този на конвенционалната техника, произведена за източния блок. Уредите с дефект се предлагат с дву и три-годишна гаранция.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate