Водещи

четвъртък, 22 юли 2021 г.

Защо си заслужава да потърсите добра фирма за мебели по поръчка?

Болшинството собственици на жилища се стремят да създадат в дома си комфортни условия за живот и красива обстановка, която се отличава с уникален стил и оригиналност. Интериорът на един дом отразява духа на неговите собственици, разкрива техния вкус и подсказва за взаимоотношенията в семейството. Не на последно място, обзавеждането подчертава статуса на домакините, затова хората все по-често търсят добра фирма за мебели по поръчка.

Скъпа ли е наистина поръчковата мебел?

В представите ни изработката на мебели по индивидуален проект е изключително скъпо начинание. Производителите, изпълняващи индивидуални поръчки, предлагат огромен избор от продукти, дизайни и материали. По този начин успяват да се вместят във всеки бюджет, бил той скромен или наистина разточителен.

Така или иначе, единствено мебелите, изработени по поръчка могат да бъдат уникални и да спомогнат за създаването на специфична атмосфера. Ето защо е важно да се потърси добър производител, който ще предложи високо качество на изгодна цена. До неотдавна такава привилегия беше достъпна за малцина. Днес, благодарение на високите технологии, прецизното оборудване и съвременните материали, ситуацията е коренно различна.

Поради възможността клиентът сам да избере материалите и вида на аксесоарите, някои мебелни композиции могат да се окажат дори по-евтини от стандартните продукти, предлагани на масовия мебелен пазар. Добрите фирми не се ограничават единствено с производство, но и проектират собствени дизайни. Монтажът на готовото обзавеждане е друг плюс на поръчковата изработка.

Мебелите, направени по индивидуален проект имат множество предимства и почти никакви недостатъци, стига да си партнирате с добра и коректна фирма. На първо място, с тях имате възможност да обзаведете помещения с малки размери, нестандартна геометрия и с всякаква конфигурация. Лично можете да решите какво да бъде вътрешното оформление на шкафове, гардероби и скринове.

Внимателният подбор на суровини, свързващи компоненти и аксесоари, ви гарантира високо качество и дълъг живот на готовия продукт. Тук е моментът да вмъкнем, че поръчковата мебел има и своите недостатъци. Първо – мебелите, направени по поръчка не могат да бъдат върнати. Второ – сроковете за изпълнение могат да се окажат доста дълги, в зависимост от натовареността на производителя.

Какво ви дава добрият производител?

Мебелният производител, изпълняващ индивидуални поръчки, не изключва клиента от творческия процес, напротив. Поръчителят работи в тясно сътрудничество с мебелния дизайнер, който изготвя проекта въз основа на неговите предпочитания. Дизайнерът дава полезни насоки и помага да се изберат формите, геометрията и нюансите на мебелировката.

Готовите проекти се представят на клиента в 3D вариант и търпят непрекъснати корекции, докато клиентът не остане абсолютно доволен. Към изпълнение на поръчката се пристъпва, чак след като поръчителят е дал своето одобрение за целия проект. Това включва: визия, материали, срокове за изпълнение и крайна цена на готовите продукти. Монтажът на място може да се договори допълнително.

Всяка добра фирма за мебели по поръчка дава гаранция за качеството на крайния продукт. Доставката на готовата продукция е безплатна в рамките на същия град. Добрата комуникация между поръчител и производител е ключът към добрия краен резултат. Тя не прекъсва на нито един етап от съвместната работа. Често дори такива отношения прерастват в истинско и дългогодишно приятелство. Доволният клиент е най-добрата реклама за една малка мебелна фирма.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate