Водещи

вторник, 25 ноември 2014 г.

Перфектна облицовка с pvc ламперия

PVC ламперия
Дървената ламперия отдавна е изместена от масово използваната днес pvc ламперия, поради нейните огромни предимства. Облицовката с pvc ламперия е по-евтина, по-лесно изпълнима, по-хигиенична и по-лесна за поддържане.

PVC ламперията най-често се поставя на места, където е необходимо да се прикрият криви или дефектни стени, както и в приземни помещения, в които тази облицовка е единственото решение за борба с влагата. С нея могат да се облицоват помещения, в които има високо ниво на влага, като кухни, тераси и коридори, а има и специални модели pvc ламперия за баня, като различните модели и разветки позволяват тази облицовка да се монтира дори в хола или детската стая.

В зависимост от Вашите предпочитания можете да облицовате всяка стена в дома си, така че да създадете невероятна красота и уют във всяко помещение. Добрите магазини разполагат с pvc ламперия каталог, от който можете да изберете имитация на дърво, мрамор, мозайка, плочки, тухла и др.

Още едно предимство на този вид облицовка са ниските за pvc ламперия цени, които в допълнение с нейния лесен монтаж спестяват разходите за майстор при поставяне на ламперия.

Качественият за pvc ламперия монтаж изисква към стената да се захване, предварително построена рамка – най-често от дървени летви, върху която се закрепят всички елементи от облицовката.

Всички pvc плоскости имат нут и перо, а монтажът се извършва с помощта на малки пирони, захващащи панела към конструкцията или чрез строителен телбод за прикрепване на панелите с металически скоби.

С pvc ламперия могат да се облицоват и тавани, като по този начин се избягва необходимостта да се изравнява мазилката или да се прави допълнителна замазка. Този вид облицовка е чудесна за помещения, в които се търси най-удачното решение в случаите, в които стаята се намира под баня или друго мокро помещение.

Едно от най-големите предимства на pvc ламперията е това, че тя е изработена изцяло от нетоксични материали и за разлика от дървената ламперия е трудно запалима, което я прави подходяща за прикриване на кабели и други части от електрическата инсталация. PVC ламперията е по-лека от керамичните плочки, по-издържлива на влага от всички тапети и може да се ползва без ограничения при всякакви атмосферни условия.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate