Водещи

сряда, 14 май 2014 г.

Къде да инвестираме в недвижими имоти

печалби от имотиИнвестирането в недвижими имоти е един от малкото начини за обикновения човек да натрупа богатство. Може ли това да се случи за една нощ? Освен ако не извадите огромен късмет, едва ли. Инвестициите в имоти трябва да се разглежда като дългосрочна стратегия, която може да ви донесе доста пари с течение на времето, но първо трябва да се подготвите много добре. Голяма част от хората, които решават да се занимават с този бизнес, закупуват едно жилище, в район, който познават и след няколко години се чудят защо финансовото им положение не се е подобрило.

В интернет ще намерите стотици начини за бързо забогатяване чрез инвестиции в недвижими имоти. Колко от тях наистина работят е трудно да се каже, но процентът със сигурност не е голям. От друга страна можете наистина да забогатеете за кратък период от време,  ако продавате книги, DVD-та или провеждате семинари на тема сделки с недвижими имоти. Единственото условие е да намерите достатъчно заинтересовани от услугите ви, т.е трябва вече да сте се доказали в бранша. За да се случи това, обаче, ще ви е нужно доста време, опит и учене.

Има три основни точки, върху които трябва да помислите, преди да закупите първата си недвижима собственост и те са: местоположение, местоположение и отново местоположение. Това е доста опростен поглед върху инвестициите в недвижими имоти, но никога не важал с толкова голяма сила, колкото днес . Често се случва на някои собственици, които са закупили ваканционен имот или второ жилище с инвестиционни цели, да изпаднат в много сериозни финансови затруднения. В повечето случаи основната причина за това е, че не са купили този актив на правилното място в точното време. Така че въпросът е: как да намерите правилното място, където да инвестирате?

Всъщност, всяко едно място може да се окаже печелившо, стига вложението да е направено в точното време. Има четири цикъла на инвестициите в недвижими имоти, които в зависимост от различни фактори могат да продължат между 7 и 40 години. Тези цикли са Първа фаза на купувачите, Втора фаза на купувачите,  Първа фаза на продавачите и Втора фаза на продавачите. Всички цикли ще бъдат разгледани в следващата ни статия.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate