Водещи

понеделник, 30 януари 2017 г.

Black Sea Golf Properties

Black Sea Golf Properties
BSR Golf Properties е затворен жилищен комплекс с голф вили, които са разположени в непосредствена близост до живописният морски град Балчик. Апартаментите са мечтано място за отдих на всеки турист. Всяко жилище има панорамна гледка към Черно море, в съчетание с множество съоръжения за отдих. Разположението e удобно на 50 км от международното летище Варна. 

Апартаментите са заобиколени от зашеметяващи пейзажи, даващи възможност да се насладите на невероятно красиви изгреви, бели пясъчни плажове и спокойно море. Ще имате възможност да се запознаете с богатото културно и историческо местно наследство, което предлага град Балчик. Двете професионални голф игрища и новото яхтено пристанище в областта допринасят за атрактивна спортна дестинация. Всички жилища са проектирани в модерен стил. Това е една от най-забележителните възможности, за ведра и спокойна среда за живеене в съчетание с невероятна гледка.

Апартаментите се продават напълно обзаведени с климатици, с оборудване за баня, хладилник, пране и гладене. Има детски клуб, което ви позволява да използвате всички удобства оптимално, докато децата ви се забавляват в безопасна среда.

Етажната собственост е разработена от доказани професионалисти с опит в проектирането на недвижими имоти. BLACK SEA Condos се продават на едни от най-конкурентните цени на пазара. Къщите са с различни оформления, спрямо индивидуалните предпочитания на клиентите. 

Посетителите ще могат да се радват на огромна гама от удобства, включително разнообразни ресторанти, закрит и открит отопляем басейн за деца и възрастни, център за бизнес конференции, фитнес зала, съоръжения за водни спортове, 5-звезден хотел Марина, голф училище и център за развлечения. В продажбата са включени: застраховка на имота, обзавеждане, строителни и ремонтни работи, счетоводна и правна помощ, вода, телефон и подновяване на договор за електроенергия.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate