Водещи

понеделник, 1 август 2016 г.

Хладилник Либхер – по-качествено съхранение на храната

хладилник либхер
Замисляли ли сте се за качеството на храната, която консумираме след продължително съхранение в хладилник? Истината е, че колкото и да ни се иска, е невъзможно винаги да приемаме прясна и свежа храна, така че съхраняването ѝ при ниски температури е наложително, а това често се отразява на нейната хранителна стойност и качество. Хладилник Либхер може да промени тази картина, затова ако ви предстои смяна на уреда обмислете внимателно избора на марка.

Предимствата на един хладилник с марка Либхер са много и тук ще ви посочим основните от тях:

Иновативна технология за съхранение на храната


Марката Либхер постоянно обновява технологиите, използвани в нейните битови уреди и по-конкретно – хладилници и фризери. Новите разработки се отразяват както на използваните материали, така и на работата на компресора и охладителя, така че студеният въздух да бъде разпределен равномерно във цялото вътрешно отделение. Вашият хладилник Либхер, особено ако изберете по-нов модел ще поддържа оптимални нива на температура и влага, така че да се избегне развитието на вредни микроорганизми, т.е. образуването на плесени ще остане в миналото.

Точните нива на влага и постоянната температура ще съхранят полезните съставки в храната. Това важи не само за плодовете и зеленчуците, запазвани от Bio Fresh технологията, а за всички хранителни продукти, включително тези, преминали термична обработка. Това означава, че вашите ястия ще запазят не само прекрасния си вкус, но и максималната доза хранителни съставки. Ако можем да кажем, че храната е извор на здраве, то трябва да уточним, че това е валидно само, когато е съхранявана в модерен хладилник на Либхер.

Автоматично размразяване


Образуването на лед по вътрешните стени на хладилника е много неприятен проблем, който се дължи на честото отваряне на вратата на уреда и на деформация на гумените ѝ уплътнения. Това води не само до повишаване на влагата в хладилното отделение, но и до залепване на продуктите и стесняване на вътрешното отделение. За целта при по-старите уреди се налагаше ръчно размразяване, отнемащо много време и труд. За щастие при новите модели хладилник Либхер саморазмразяването на уреда е гарантирано.

Огромно разнообразие от модели


Всеки дом е различен както и нуждите на всяко домакинство. Докато едно семейство се нуждае от огромен хладилник, комбиниран с фризер, то друго може да търси нещо съвсем компактно и семпло като функционалност и дизайн. Всеки желаещ да закупи хладилник Либхер има възможност да намери нещо по своя вкус. На пазара у нас се предлага огромно разнообразие от модели, които могат да бъдат: свободно стоящи, за вграждане, големи, малки, комбинирани с фризер, с горна камера, с една или две врати и т.н.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate