Водещи

четвъртък, 26 май 2016 г.

Бърз кредит за подобрения в дома - подходящ кандидат ли съм?


бърз заем за дома

Бързите кредити обикновено се отпускат доста лесно и изискванията към тях не са много високи.

И все пак това не означава, че напълно липсват изисквания. Ако искате да изтеглите бърз заем сега или мислите, че може да ви се наложи да ползвате тази услуга в бъдещето, най-добре е да прочетете какви са приблизителните условия за това.

Разбира се, различните небанкови финансови институции имат различни изисквания, но все пак ето какво можете да очаквате.

За какъв тип нужди са предназначени бързите кредити?


Кредитът за ремонт е предназначен за покриване на малки по размер финансови “дупки”, които са възникнали при липса на пари за подобрения в дома.

Такива могат да са необходимост да се смени дограмата при прекомерно висока сметка за ток, забавена по независещи от вас причини работна заплата и други подобни. В такива случаи кредитът може да ви бъде изключително полезен.

Ако обаче имате дългосрочни финансови затруднения, подобен заем не само няма да ви помогне, но дори може и допълнително да влоши финансовото ви положение.

Ето защо е препоръчително ако имате по-сериозни финансови затруднения да се откажете от този тип кредитиране, тъй като той няма да бъде подходящ за вас.

Какви са изискванията към мен?


За да получите бързи кредити чрез сайта krediti.info вие трябва да отговаряте на някои условия като едно от тях е да сте навършили определена възраст, която може да бъде различна в различните кредитни институции.

Освен това, всички подобни дружества изискват да докажете, че имате някакъв редовен доход, с който в последствие да изплатите заемът, който теглите.

Тези редовни доходи могат да бъдат различни, като могат да включват наеми, пенсия и най-вече работна заплата.

Трябва ли да намеря гарант?


При теглене на бърз заем за ремонт гарант обикновено не се иска, освен в случаите, в които вие самите нямате абсолютно никакви доходи.

Тогава няма как да ви отпуснат заем без да докажете, че някой ще може да го изплати ако вие не го направите. Като цяло обаче това е изключително рядка практика и обикновено не се прилага.

Трябва ли да имам банкова сметка?


Банковата сметка е на практика задължителна, защото парите се превеждат само по банков път, а не на ръка. Изплащането на кредита по банкова сметка дава сигурност както на кредитополучателя, така и на този, който отпуска заема.

Каква сума могат да ми отпуснат?


Можете да очаквате суми в по-малки размери като 200, 300 или 400 лева, но рядко повече.

Разбира се, има и кредитни институции, които предлагат и по-големи бързи кредити, но все пак тези заеми са от краткосрочен тип и трябва да се изплатят скоро след като сте ги взели, така че не се подвеждайте по по-големи суми, защото това може да се окаже проблем когато настъпи време за връщане на парите.

Как мога да кандидатствам?


За бърз кредит обикновено се кандидатства по интернет. Много от компаниите специализирани в отпускането на бързи кредити дори не предлагат възможност да се посети офиса им на място, а работят единствено чрез специално създадените си интернет платформи.

Това предлага удобство и за двете страни и със сигурност спестява много време и на кредитополучателя, и на фирмата кредитодател.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate