Водещи

понеделник, 11 април 2016 г.

Liebherr - цена и фактори, които влияят върху нея

цени на хладилници Liebherr
Хладилниците от марка Liebherr имат добра репутация когато става дума за цени. Всъщност няма как да не отбележим факта, че те попадат сред трите най-достъпни за потребителите марки на европейския пазар и в България. Отличните цени са съпроводени д впечатляващо качество, което прави уредите от тази марка още по-привлекателни като опция за всяко домакинство.

За разлика от други марки, ниската цена на Liebherr не привличат само клиенти с ограничени доходи, но и такива с доста сериозен и голям бюджет, като причината за това е, че немския бранд съчетава цените с изключителна здравина, добър външен вид и устойчивост.

Големина на уреда…


Един от най-важните фактори, които оказват влияние върху цената, на която хладилната техника от марка Liebherr достига до крайния потребител, е големината на уреда. Именно неговата височина и капацитет са основното, от което зависи дали даден уред ще струва 500 или 1500 лева.

Съвсем естествено, големите уреди поглъщат повече технологично време в процеса на производство и изискват повече висококачествени материали, с които да се изработи съответната хладилна техника.

Дизайн на уреда…


Дизайнът на уредите Liebherr оказва доста сериозно влияние върху цената. Обикновено колкото по-отличителен е външният вид на уреда, толкова по-склонни са търговците и производителите да искат висока цена за него.

Подобно на много други промишлени изделия, тук също красотата струва скъпо. Върхът на това се достига при уредите за вграждане, които се отличават с най-нестандартен външен вид. Liebherr е особено горд с многообразието си от продукти за вграждане и с това, че тези уреди могат да се допълнят до абсолютно съвършенство с цялостния дизайн на вашия дом.

При уредите за вграждане се залага особено много на дизайна и естетиката на уреда и това може да оформи над ⅓ от цената на крайния продукт, който се предлага на потребителите на пазара за бяла техника.

Икономичност и принцип на работа… 

Имайки предвид, че разликите в принципа на работа на повечето хладилници е сходен, то това обикновено оказва слабо влияние върху цената на Liebherr хладилна техника. Това обаче не означава, че и този фактор не е от значение. Съвсем естествено, уреди от по-висок енергиен клас се предлагат на по-висока цена, защото се предполага, че те ще ви спестят доста от разходите за електроенергия в дългосрочен план.

Така например, ако не броим разходите за отопление, хладилната техника често се нарежда сред основните фактори, които определят в известна степен сметките ни за ток, а това означава, че купувайки по-скъп уред от по-висок енергиен клас, ние ще спестяваме всеки месец от разходите за електроенергия.

Цената и качеството - има ли връзка между тях или не?


Ниската за хладилник Liebherr цена като цяло няма общо с качеството на уредите. Те винаги за изработени изключително прецизно и с желание и внимание към детайла. Всички те работят безупречно и без значение от цената, те могат да ви служат много дълги годни без никакви грижи.

Много често дори по-просто изработените уреди могат да се окажат много по-надеждни и да ви вършт много по-добра работа по простата причина, че разполагат с по-малко електроника, което често ги прави по-издръжливи и устойчиви във времето.

Ако искате да имате хладилник Liebherr, който да ви служи дълго време, не е правилно да мислите, че това ще се определи от цената. По-скоро простотата е тази, която може да се окаже разликата в този случай.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate