Водещи

сряда, 25 ноември 2015 г.

ДДД услуги от професионални фирми

ДДД услуги
ДДД услуги често се използва като съкращение за услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Този тип дейности се извършват от специализирани фирми, които се борят с най-различен тип нашественици. Сред най-често срещаните проблеми обикновено са свързани с хлебарки, дървеници, термити, бълхи и други насекоми, както и с плъхове и мишки.

Докато хлебарките са основно проблем на живеещите в големи жилищни сгради и кооперации, а плъховете и мишките - типична грижа на живеещите в къщи и вили, особено такива с големи дворове и градини, други нашественици като дървениците са еднакво сериозен проблем за всяко домакинство. Доколкото човек може и сам да вземе някои мерки в борбата с тези вредители, които драстично влошават нашето качество на живот, професионалните ДДД услуги гарантират много по-високо ниво на ефективност и стандарти, които за обикновения човек са почти невъзможни за постигане.

Пръскане срещу хлебарки - най-популярна сред ДДД услугите…


Едва ли има друг вредител, който да създава толкова много грижи, колкото хлебарките. Те са вид, който обитава всички части на планетата и който се е адаптирал идеално за живот в човешка среда. Хлебарките обитават главни канализационните системи в градовете, което е причина за отвращението, което тяхната поява буди. От друга страна, точно това нетипично за повечето видове местообитание ги прави толкова мобилни. Те използват канализационната система за да достигат до места, които са в много случаи са отдалечение на километри разстояние. Гнусни и отблъскващи, хлебарките представляват и сериозна заплаха.

Хранейки се основно с фекалии и разлагащи се трупове на мъртви животни, хлебарките разпространяват опасни заболявания като хепатит А, хепатит В, хепатит С, салмонела и много други, чийто списък е просто безкраен. Много хора не се чувстват застрашени от хлебарките, тъй като тези насекоми не могат да наранят човек по какъвто и да е начин, но не бива да се подценява риска, който носят те от заразяване с различни болести. Ето защо фирмите за дезинфекция, дезинсекция и дератизация винаги включват пръскането и обработката против хлебарки като една от основните си услуги.

Обработка против плъхове и мишки…
Докато в един апартамент е доста трудно да проникне плъх, то в къщите вероятността за това е доста по-голяма. Животното може да се вмъкне в мазата, или чрез комина, или чрез отворената през лятото врата на двора, или да се засели в таванските помещения, на които хората рядко се качват. Обикновено този топ ДДД услуга не струва скъпо, а резултатите са доста добри. Ако имате съмнения за плъхове у дома, специалистите съветват да не отлагате, а да се свържете с ДДД фирма, която да предлага услуги по дератизация. Това е доста препоръчително, защото плъховете, подобно на хлебарките, имат доста мръсна среда на живот. Повечето от тези животни обитават канализационната система и това ги прави доста опасен разпространител на заболявания. Да не говорим, че може да ви ухапят или да нагризат храната ви и мебелите ви, тъй като тези животни на практика ядат всичко.

Други ДДД услуги…


Към ДДД услугите спада и борбата с различни видове вредители, които могат да се вмъкнат във вашия дом. За съжаление, списъкът включва много повече създания от хлебарки и плъхове. Така например термитите са сред най-срещаните вредители у дома. Те нахлуват в домовете ни и се привличат основно от дървените мебели и каси на прозорците и вратите. Нападат също и дървените греди, което е причината да са заплаха за всеки средностатистически дом, в който има дървена мебел или в който са използвани дървени материали при изграждането.

Към списъка с ДДД услугите влиза и третирането против дървеници, които са изключително мразени основно заради това, че хапят и нараняват обитателите на дома. Обикновено това става докато спим, след което се събуждаме нахапани и с наранена кожа от тези вредни насекоми.

Мравките също не правят изключение. Те се явяват доста безопасни като вид, но за сметка на това притежават постоянство, което може да ужаси всеки собственик на къща. Мравките далеч не са проблем единствено на живеещите в къщи. Всъщност те се срещат и на високите етажи на панелните блокове, като не е рядкост да откриете мравки дори на 10-тия или на 16-тия етаж.

ДДД услугите многократно превъзхождат нашите индивидуални възможности да се справим с проблема сами. Обикновено ДДД фирми търсят най-често хора, които са се опитвали да се преборят с вредителите на дългогодишна база и търсят помощ едва когато вече са се уверили, че не могат да се справят сами. Самите ДДД услуги са много ефективни, а който се възползва от тях веднъж, скоро осъзнава, че е можел да си спести много средства и усилия ако е ползвал услугите на тези фирми още в самото начало.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate