Водещи

петък, 23 октомври 2015 г.

Видеодомофонът е чудесно решение за вашата къща

Видеодомофонът е подходящ както за по-големи жилищни кооперации, така и за еднофамилни домове. При къщите обаче, често се случва това да е просто необходимост, без която на собствениците (или просто хората, които живеят там) да им е доста трудно.

Според v-maxprotect.com причината е, че къщите много често са построени така, че за да видите кой звъни на портата от вън, вие трябва да излезете от дома си. Това е особено валидно за случаите, в които става дума за по-голяма къща. Това налага да се търси друго решение, а оказва се, поставянето на видеодомофон е единствената опция или поне ако нямате личен портиер, който сам да преценява на кого да осигури достъп и на кого - не.

Видеодомофонът позволява да виждате кой стои пред вашата къща без да се показвате на вън и дори без човекът пред вратата да разбере, че сте си вкъщи. Всички ние сме имали познати, които са злоупотребявали с нашето гостоприемство и са се появявали неканени в домовете ни без предупреждение и в най-неподходящия момент. наличието на видеодомофон ще ви позволи да надникнете пред вратата без човекът дори да подозира за това и да осигурите спокойствие за себе си, при това без човекът да се почувства засегнат или обиден, че не сте му отворили.

Още по-наложително е да имате видеодомофон ако имате деца у дома. Всички ние знаем колко неконтролируеми могат да са малките и как с ентусиазъм искат винаги да отворят входната врата когато някой позвъни. Така ще сте спокойни, че децата ви няма да отворят на непознат човек докато сте заети в кухнята или говорите по телефона с приятелка.

Добра идея е да поставите видоеодомофон ако например живеете с възрастните си родители. Знаете колко могат да бъдат наивни понякога възрастните хора и колко лесно могат да пуснат непознат човек у дома. Поставянето на видеодомофон ще бъде една преграда, която ще им даде повече възможност да отпратят неканени гости или различни мошеници.

Видеодомофоните са много добре решение и за къщи с по-големи дворове, защото между камерата и звънеца от една страна и видеодомофона от друга страна може да има голяма дистанция, при което устройството да работи на безжичен принцип. Обикновено обхватът е около 50 метра, но не е изключено да бъде и повече, което ще задоволи дори и клиенти с много голяма дистанция между къщата и портата на двора където се намира звънеца и камерата. В допълнение, на пазара се предлагат и различни приспособления, които да не позволяват да вали дъжд върху външната част на устройството. Тези приспособления се наричат дъждобрани и могат да позволят безпроблемна работа на камерата и звънеца дори и в много лошо време и проливен дъжд.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate