Водещи

събота, 18 юли 2015 г.

Либхер сервиз - кога ни е нужен хладилен техник


Либхер сервиз

Хладилният техник трябва да използва съвременни уреди за диагностика и иновативни електронни уреди при ремонта на Вашия хладилник Либхер. Един специалист има в наличност разнообразни аксесоари и резервни части , като така се стига за оптимално време до откриването и отстраняването на проблема или проблемите.

Преди да се свържете с Либхер сервиз, бихте могли да направите следното: изключете и включете от захранващия кабел отново хладилната техника, за да се види дали все още има проблем. Така повторете още веднъж след час.Ако все още е налице неизправността, тогава опишете на техника следните неща:

 • Естеството на проблема 
 • Модел на хладилната техника 
 • Сериен номер 
 • Вашият адрес и телефон 
Хладилните техници биха могли да ви предложат, както еднократна сервизна услуга, така и абонамента поддръжка на Вашата техника. Предимството на абонамент е, че така се избягва допълнителното оскъпяване при спешен ремонт на хладилник Либхер в сервиз.

Проблемите, при които клиентите се обръщат към хладилен специалист в Либхер сервиз са следните: 


 • Отстраняване на повреда по хладилната инсталация, като така се възстановява нормалния режим на работа. 
 • Повреди на хладилните агенти. 
 • Неизправност на производствени линии – води до невъзможност да се запазят в движение и до загуби. 
 • Проблеми в оборудването и в хладилната система. 
Най-често неизправността се проявява при няколко ситуации: спиране на ток; по-стар модел хладилна техника; преместване; дълги отсъствия и неползване на техниката; битови и други замърсявания; повреди при почистване; неправилна експоатаци и други. Всичко това налага да се обадите в удобен Либхер сервиз.

 • Хладилният техник може да направи: 
 • Да измери компресорното налягане 
 • Да обърне посоката на отваряне на вратата 
 • Диагностика и отстраняване на пробив в охладителната техника 
 • Смяна на повреден изпарител, филтър, кондензатор, рале, компресор и др. 
 • Да заради с фреон в Либхер сервиз
 • Пренавиване на електромотори и балансиране 
Ако не навреме хладилникът бъде правилно ремонтиран, то това може да доведе до скъсяване на срока на експоатация и преждевременно износване на елементите. Затова не се колебайте да потърсите квалифицирана помощ навреме - повече информация за сервизите на Либхер.

Една марка може и да е най-добрата на пазара, но в края на краищата всеки уред рано или късно се нуждае от ремонт. Все пак това е техника и не е реалистично да се очаква, че е вечна.  Ето какво можете да очаквате при повреда:

Сервиз на хладилници Либхер в гаранционен срок


Ако вашият хладилник Либхер се развали по време на гаранционния срок, то от вас се изисква да видите условията по гаранционна карта. Най-вероятно ще трябва да се свържете с търговската верига, от която хладилникът е закупен и да обясните какво се е случило или да отидете на място с документите на уреда и гаранционната карта. Ще се договорите със съответните служители на търговската верига за това кога и по кое време да бъдете посетени от техник. 

Ако при посещението си техникът установи повреда, която не може да бъде отстранена на момента с рутинна процедура или с подмяна на резервна част или още по-лошо - ако не може да се установи причината за повредата, най-вероятно ще трябва вашият хладилник да се прегледа щателно в специална среда. Това означава, че уредът ще бъде взет временно в сервиз, в който да се изследва и ремонтира. След това хладилникът ще ви бъде доставен обратно у дома. Това разбира се е хипотетична ситуация, защото всяка търговска верига действа по различен начин. Ако наистина ви безпокои въпроса с гаранцията, ние ви съветваме още при покупка да попитате на какъв сервиз на Либхер можете да разчитате ако пазарувате от съответната търговска верига.

Сервиз на хладилници Либхер извън гаранционен срок


Ако хладилникът от марка Либхер е в извънгаранционен срок и настъпи повреда, то вие ще трябва да поемете съвсем самостоятелно ремонта на уреда. Естествено, от финансова гледна точка това е по-неизгодно за вас, но от друга страна един класически хладилен сервиз е много по-малко натоварен и може да извърши ремонта много по-бързо от сервизите, които работят по гаранционния сервиз по простата причина, че последните трябва да покриват големи райони и да обслужат огромен брой клиенти.

Сервиз на хладилници Либхер - предимството на най-популярната маркаИзборът да заложите на популярна марка каквато е Либхер може да ви бъде доста полезен в бъдеще. По правило, известните марки винаги са по-добре познати на майсторите в който и да е сервиз за ремонт на хладилна техника. Освен това, известните марки предлагат много по-лесен достъп до най-често необходимите резервни части. В това отношение сервизът нахладилници Либхер се осъществява изключително лесно предвид факта, че въпросната марка се счита за една от най-популярните (ако не и най-популярната) в света.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate