Водещи

понеделник, 15 юни 2015 г.

Защо да изберем хладилник Либхер/Liebher

Либхер
Либхер е компания с многогодишен опит в производството на хладилници на световния пазар. Нейните продукти са гарант и пример за качество и това се засвидетелства от различните призове и награди, които и се присъждат през годините.

Компанията постоянно иновира и обогатява своята гама продукти, като залага на модерни идеи, интересни и най-вече добре обмислени дизайнерски решения. Разполага с хладилни продукти предназначени както за бита, така и за професионалните нужди на бизнеса.

В Либхер може да намерите най-подходящия хладилник, които да съответства на нуждите ви. Традициите и опита в този бранш ви гарантират отлично качество и ефективност. Продуктовата гама е създадена с грижа и внимание към потребностите на клиенти.
Предимства на хладилници Либхер:

Енергиен клас на хладилници LiebherrЕнергиен клас

Хладилниците са едни от уредите, които работят непрекъснато в ежедневието, за да съхранят продуктите в тях. Това несъмнено натоварва бюджета на семействата и повишава в значително голяма степен крайната сметка за ток.

При избора ви на такъв уред трябва да се стремите към възможно най-енергоспестяващия вариант. Liebher е създал за вас възможността да притежавате хладилник от най-висок енергиен клас А++. Така действително ще намали месечната сметка за ток и ще облекчи бюджета ви.

Размери на хладилника

Големината на уреда строго зависи от мястото във вашия дом. В съвременното строителство се отделя все по-малко място за кухнята и бялата техника в нея. Съобразявайки се с тази тенденция Либхер са изработили различни по размер и вид хладилници.

Гамата е богата и можете да намерите малки, свободностоящи, комбинирани с фризер и вграждащи се хладилници Либхер. Щом прецените каква големина на уреда можете да си позволите имате възможност да подберете най-подходящия за вас, който да пасне на нуждите и интериора в кухнята ви.

Хладилниците Либхер за вграждане са един отличен избор, защото те се замаскират перфектно. Тяхната предна врата представлява плоскост от кухнята ви, което превръща уреда в един от шкафовете в нея, а това изглежда естетически издържано и елегантно.

Вместимост на уредите в литри

Както споменахме различни уреди, които предлага обем от 136л до 332л. Вместимостта на хладилника зависи пряко от броя на членовете в семействата. При домакинства с повече членове е препоръчително да се насочите към по-големите предложения, за да можете да обслужите нуждите на семейството.

Друг водещ фактор в избора ви трябва да бъде и организирането на пространството в хладилника. В един хладилник Либхер ще намерите подвижни рафтове, които могат да се регулират според съхраняваните продукти. По-важното тук е възможността за поставянето им под наклон, благодарение на монтираните в задните им краища панти.

Това предимство позволява поставянето на тенджери или други по-високи пособия за съхраняване на храна и напитки, на които при стария ви хладилник не им е достигало малко място, за да бъдат поставени в него.

При рафтовете с панти, този проблем е елиминиран. Те застават по ъгъл и така оптимизират пространството и вместимостта на уреда.

Климатичен клас

Почти всички хладилници Либхер се произвеждат с много висок климатичен клас, който е SN-T. Това означава, че уреда функционира безпроблемно в околна среда с много висока температура.

За ваш ориентир ви даваме показателите на различните климатични класове:

• SN - 10-32 °С

• ST - 18-38 °С

• T - 18-43 °С

Това означава, че дори при извънредно високите 43 °С, вашият хладилник ще работи напълно нормално и ще съхрани хранителните продукти в него.

Система за съхранение и охлаждане на продуктите

По-голямата част от хладилници Либхер са оборудвани със система за охлаждане BioFresh. Тази система е уникална по рода и функционалността си. С нейна помощ с лекота съхранявате продукти, които имат склонност да се развалят бързо.

Месо, различни видове сирена и други млечни продукти, риба и разбира се зеленчуци и плодове, вече няма да представляват проблем за вас. Тя ще запазят своят свеж и непокътнат вид много по-дълго от обикновено и това по никакъв начин не намалява тяхната хранителна стойност. Всички витамини и минерали се запазват в тях, което е много важна характеристика за един хладилник.

Продуктите не се развалят и не мухлясват. Системата BioFresh не позволява разсейването на специфична миризма, присъща за някои хранителни продукти като риба, в целия хладилник.

Тя има способността да поддържа идеалната температура, малко над 0°С и оптимална влажност на въздуха, която да съхрани храната ви за много по-дълъг период, без да ви се налага да я замразявате.


Система за замразяване

Комбинираните продукти – хладилник с фризер функционират със системата NoFrost. При нея замразяването на продуктите се извършва с помощта на охладен циркулиращ въздух. Цялата налична влага се извежда на вън, а това не позволява на площта във фризера да се замразява.

По продуктите, които съхранявате в него няма да намерите следи от заскрежаване. Фризерът ви няма да бъде заледен и няма да ви се налага да извършвате регулярно размразяване на уреда, за да работи нормално и без проблемно.

В момента, в които искате да почистите хладилник Либхер, той има способността да се размразява автоматично. Това се отнася както за хладилната част, така и за фризера, което улеснява значително домакините.

Температура във фризера

Голяма част от уредите имат звездна маркировка от 4 звезди. Тази маркировка показва каква е поддържаната температура във вашия фризер. Съществуват няколко категории :

• една звезда (*)-6 ° C

• две звезди (**) -12 ° C

• три звезди (***) означава -18 ° C

• четири (****) -24 ° C.

Либхер държим на високия стандарт и за това са се ориентирали към оптимално ниската температура от -24 ° C, за да могат продуктите ви да съхранят всички свой хранителни качества и то за дълъг период от време.

Видове фризери, разположение и брой на отделенията

Всичко зависи от вашите предпочитания и мястото отредено за хладилника в дома ви. Либхер ви дава право на избор. Съществуват различни видове и размери на хладилниците и техните фризери, както и отделни фризери.

Можете да изберете хладилник Либхер с разположение на фризера отдолу или такъв, при които фризера се намира най-отгоре. При втория вариант броя на отделенията е значително по-голям и ви предоставя повече обем за съхранение на различни продукти.

Когато фризера е разположен от долу е снабден със система Frost Safe, която представлява затворени чекмеджета, с напълно прозрачна предна част. В тях се съхраняват всички необходими продукти предназначени за замразяване.



При някои от тези фризерите е налична системата VarioSpace. Тя оптимизира пространството в това отделение на хладилника ви. Между чекмеджетата във фризера си намират стъклени плотове, които могат да бъдат отстранени и да освободят пространство за съхранение на по-обемни продукти.

Отделните фризерите са много удобни за потребностите на големи фамилии или за бизнес, при който се налага съхранение на замразени храни. Техният обем варира от 98л. до 399л.

Можете да избирате също от различни вариации на самостоятелни малки и големи фризери, комбинирани хладилници, както вече споменахме, фризери за вграждане и ракли.

Външно покритие

Покритието на хладилници Liebherr е изработено от високо качествени материали. Корпусът им е изграден от благородна стомана, което ги запазва дълго време непокътнати и с идеален външен вид.

По отношение на цветовите решения имате възможност да избирате между класическото бяло, фино сребро или цвят на неръждаема стомана.

Когато става въпрос за хладилник за вграждане, цветът не е от такова значение. При тях вратата на уреда се закрепва директно за вратата на кухнята, така че хладилника да изглежда като шкаф от интериора на вашата кухня.


екологични хладилници Либхер

Екологичносъобразни

Хладилниците на Либхер са изцяло съобразени и сертифицирани според стандарта за управление на околната среда ISO 14001. Фирмата държи на висококачествени продукти, които да функционират максимално дълъг период и при висока енергоефективност. Пластмасовите елементи на хладилниците се маркират със стикер за рециклиране.

При избора си на хладилник се доверете на дългогодишния опит на Либхер. Техните уреди са се доказали във времето и са синоним на качествена изработка. Познават отлично клиентите си и знаят какви са нуждите им. Създават хладилници, които да съответстват и на най-притенциозния вкус и високи изисквания. Ето защо много хора избират хладилници Либхер .

Като пореден плюс е и фактът, че се произвеждат в България. Можете спокойно да се доверите на Либхер и да бъдете сигурни, че хладилника ви няма да ви предаде и ще ви служи дълго и вярно.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate