Водещи

неделя, 29 юни 2014 г.

Основни характеристики на PVC дограмата

PVC дограма
Един от най-важните компоненти за всяко жилище или офис, са прозорците. От тях до голяма степен зависи разхода на електричество, а също и здравето ни. Всички ние искаме слънчевата светлина да огрява дома и работното място, за да поддържаме добро настроение.

В градски условия добрите прозорци ни защитават от уличната врява и праха, а в провинцията пропускат чист въздух, слушаме звуци от природата и се радваме на красотата около нас. Всичко това зависи, както от стъклото, така и от рамките му, така че трябва да бъдем внимателни при обзавеждането.

Днес все повече хора разчитат на PVC дограма, която да гарантира отлична топлоизолация и шумоизолация. Модерните предложения на пазара, ще ви гарантират по-нисък разход на електричество, опции за лесно отваряне и затваряне, защита срещу природни бедствия и други атмосферни аномалии.

Основни изисквания за качество
Една дограма е качествена, тогава когато отговаря на следните няколко изисквания:
- Гарантира добрата енергийна ефективност за дома и офиса
- Осигурява стабилна шумоизолация, която предпазва от градския шум
- Има висока устойчивост срещу земетресения, пожари, силен вятър и други
- Разполага с противовзломен обков
- Дава слънцезащита и респективно пропускане на достатъчно светлина

Разбира се, за да изградите енергийно ефективен дом, трябва да се насочите към избор на стъклопакет, който да ви пази от UV лъчите и в същото време да противодейства на силните вибрации. Последните често водят до напукване на стъклото от вътрешната му част, което не бива да се случва.

В заключение

Модерните стъклопакети в комбинация с PVC дограма ни защитават от прахови частици, с тях лятото е прохладно, а зимата топла и спокойна. От съществена важност, е монтажът на стъклата, защото дори малките грешки могат да доведат до поява на конденз или излаз на топлина. Повече информация вижте на адрес http://master-plastik.com - официален уебсайт на фирма Master Plastik ООД

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate