Водещи

сряда, 12 февруари 2014 г.

Домът е най-ценният ни актив

дом за продажба

Вашият дом вероятно е най-ценния ви актив, и затова е важно да получите най-доброто за него, когато сте готови да продавате. Има доста неща, които можете да направите, за да сте сигурни, че това ще бъде така. Първото нещо е да се уверете, че можете да отделите време, за да подготвите дома си за оглед . Дребни ремонти, основно почистване и отпушване на тръби и канали могат да направят дома ви по-привлекателен и съответно по-високо ценен. Изхвърлете всичко ненужно от апартамента, а ако продавате къща, се уверете, че и дворът е в също толкова добро състояние, колкото и вътре в жилището.

Второ – поверете всичко, свързано с продажбата на професионална агенция за недвижими имоти. От купищата документи за уговорките за оглед, агенцията може и ще се справи с всички детайли. Агентите също така могат да ви дадат професионални съвети и подробна информация за тенденциите на пазара в момента. Хората в този бизнес се придържат към строг етичен кодекс, който гарантира защитаване на вашите права. Няма да бъде излишно ако проучите няколко различни агенции, за да разберете колко добре се справят и разбира се, да изберете тази, която предлага най-добро съотношение между качество на услугите и цена.

Трето – проучете какви опции за реклама съществуват, за да може обявата ви да достигне до максимален брой потенциални купувачи. Само така ще сте сигурни, че вашата агенция следва задължителната маркетингова стратегия, която ще гарантира популярност не само в традиционните медии, но и в интернет. При наличието на толкова много имоти, обявени за продажба, е от изключителна важност вашият да бъде видян от колкото се може повече хора, които могат да проявят интерес. Поменете, че агенцията за недвижими имоти не би следвало да ви таксува по-високо, само защото използват мултимедиен маркетингов план. Това откроява реномираните компании от тези, които тепърва искат да пробият.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate