Водещи

вторник, 11 февруари 2014 г.

Интериорен дизайн за апартамента

стикери за стена
Интериорният дизайн на апартамента е много важен за цялостната атмосфера в дома. Този вид декориране изисква специални умения. Хората, които живеят в апартаменти често не знаят как да използват ефективно ограниченото пространство. Все пак, с няколко идеи можете да направите апартамента по-красив,като не е нужно да разполагате с голям бюджет. Преди да започнете с промените, проверете внимателно дали няма някакви строителни ограничения.

Когато живеете под наем, нямате право да пребоядисвате стените, но е доста вероятно собственикът да ви позволи подобен ремонт, стига да прецени, че така жилището наистина ще изглежда по-добре.  В другият случай, ако вие сами покривате разходите за боядисване, с уговорката, че когато се изнасяте, ще върнете първоначалния цвят и то отново за ваша сметка, едва ли ще имате проблеми да получите разрешение.

Апартаментите са по-малки е сравнение с повечето къщи, което налага по-организиран и пространствено-ефективен дизайн. Когато пазарувате мебели, търсете такива, които имат вътрешни отделения за съхранение. Легла, масички и дори столове могат да решат някои проблеми с ограниченото място, осигурявайки допълнителни опции за складиране на някои вещи. Организирайте рационално мястото в килера.

Интериорният дизайн на апартамента трябва да бъде в съответствие с вкуса и нуждите на живущите в него. Покупката на огромен удобен диван, който няма да използвате не е добра идея, особено ако сте семейство с деца. В идеалния случай, мебелите трябва максимално да задоволяват нуждите на наемателя или собственика, а също така да повиши комфорта и уюта в дома. Ако не получите разрешение да боядисате стените, помислете за други възможни декорации, защото никак няма да ви е приятно да живеете в чисто бял апартамент. Доста депресиращо, нали?

Едни хубави завеси могат да добавят цвят и свежест на стените. В момента са доста популярни и лепенките за стени, като можете да си изберете цвят и дизайн по ваш вкус. Можете да декорирате детската стая с цветни животни, състезателни коли или някакви други фигури. Светлината също е важна за домашния уют. Увеличете естествената слънчева светлина, като поставите огледала срещу прозорците.

Ако искате да живеете „зелено”, помислете за енергоспестяващи крушки. Те не само, че имат по-дълъг живот от стандартните крушки, но и предпазват околната среда, защото могат да се рециклират. Ако финансите ви го позволяват, най-добре наемете дизайнер, който ще ви даде безценни съвети.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate