Водещи

вторник, 3 май 2016 г.

Liebherr cp 4003 - какво представлява?

Liebherr cp 4003
Liebherr cp 4003 е хладилник от най-високо качество, предназначен за комфортно и безпроблемно използване в домашни условия.

Уредът спада към средния ценови диапазон и най-често се предлага на пазара на цена от около 800 лева, което го прави със сигурност едно от най-атрактивните предложения, на които можете да попаднете.

Въпреки че не е скъп, Liebherr cp-4003 предлага много качества, които го поставят сред най-търсените уреди на родния пазар.

Изключително тих

Liebherr cp 4003 е сред най-тихите уреди, които се предлагат на пазара за хладилници в момента. Той е изключително деликатен и неговото присъствие ще остане абсолютно незабележимо.

Той отделя звук от едва 38 децибела, което го поставя сред лидерите в това отношение. Ако сте имали шумен уред в миналото и сега искате да сте сигурни, че новият ви хладилник няма да ви дразни, изберете си Liebherr cp 4003.

Привлекателен дизайн

Liebherr cp 4003 има класически дизайн съчетан с нотка на модернистичност, но без това да дразни или да се натрапва.
Уредът би подхождал на вашата кухня, без значение от стила на обзавеждане, защото е създаден с цел да не привлича прекалено внимание и да пасва във всяка среда. Той има бял цвят и блестяща повърхност, което го прави да изглежда нов дори и след продължителна експлоатация.

Обширен фризер

Liebherr cp4003 може да се похвали с обширен фризер и с достатъчно пространство за да задоволи нуждата дори и на най-големите и многочленни семейства. Ако имате нужда от по-голям фризер, защото често замразявате пресни плодове и зеленчуци или месо, тогава този уред ще ви задоволи напълно.

Неговият фризер е разположен в долната част на уреда, което се счита за по-удобно, защото винаги фризерите се използват по-рядко в сравнение с хладилната част. Вътре в него има три кутии разположени една над друга, в които можете да замразявате различен тип продукти.

Комфортна хладилна част

Хладилната част на Liebherr cp 4003 е обширна и удобна за използване. Тя предлага възможността да съхраните повече напитки и хранителни продукти, отколкото е възможно изобщо да са ви необходими.

Уредът Liebherr cp 4003 има пет етажа в хладилната част, които можете да подредите по ваше желание. В най-долната част на хладилното отделение има две големи прозрачни кутии, които са специално създадени за да съхранявате там своите пресни плодове и зеленчуци.

Прозрачността на рафтовете не е случайна. Тя има за цел да ви осигури максимална видимост в дълбочина, така че да виждате всичко което търсите от пръв поглед. LED осветлението разбира се допринася за това със своята детайлност и възможност да освети всичко в дълбочина.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate