Водещи

сряда, 4 май 2016 г.

Електромагнитен насрещник за сигурност и спокойствие

електрически насрещник
Ако желаем да превърнем дома си в непревземаема крепост, то трябва да заложим на сигурност, качество и професионализъм. Избирайки защитни системи, които да се изработят и монтират за нашите врати, е добре преди това да натрупаме необходимите знания, в помощ за този тъй важен избор, касаещ спокойствието и безопасността на близките и семейството ни. Безусловно най-сигурното средство е електромагнитен насрещник.

Какво представлява един електромагнитен насрещник


Той е заключващ механизъм, с висока степен на сигурност. Черпи електричество единствено и само в момента на отключване. Ако има поставен авариен модул, примерно акумулатор или друг, той продължава да си функционира нормално, дори и при спиране на тока. Монтира се на касата на вратата, но за заключване се използва езикът на бравата.

Съществуват много и най-различни видове насрещници, в зависимост от модела на вратата. При ползването му, задължително от външната и част се поставя дръжка тип топка, за да се предотврати натискането езика на бравата. А от вътрешната страна се излиза чрез натискане на дръжката й. Залагайки на електромагнитен насрещник, ние сме в състояние да спестим влизане с взлом и да ограничим достъпа на нежеланите гости. 

Предимства и недостатъци


Всеки един собственик на жилище, офис или търговски имот, се стреми към това да обезопаси своето имущество по възможно най-пълноценния начин, който да му вдъхва сигурност и надеждност. За да вземем най-рентабилното решение в тази ситуация, то от нас се изисква да се спрем на добър екип от професионалисти, които да изградят това чувство на спокойствие у нас самите.

Много са предимствата при използването на именно това средство. Първото и най-важно е широкия ценови диапазон, което го прави достъпно за всеки един клиент, изпитващ нужда от него. Качеството на продукта е изключително високо, което гарантира дългогодишна и пълноценна експлоатация. В случай, че заложим на професионален екип, който да извърши монтажа, ние се подсигуряваме и с гаранция. 

Защо да използваме това средство за защита


За да сме сигурни, че никой няма да посегне и нарани нашите близки хора и семейства, то ние трябва да се погрижим за това вратите ни да бъдат здраво заключени. Всяка една електрическа брава повишава с до няколко степени нивото на сигурност в сградите, независимо дали са охранявани и от друг тип охранителни системи.

Избирайки електромагнитен насрещник, извършваме възможно най-правилната инвестиция, благодарение на която спестяваме пари и спечелваме сигурност и спокойствие у нашия дом. Безбройни са предимствата на този вид защитни средства. Те се изработват спрямо изискванията и предпочитанията на клиента, с цел по-висока ефективност.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate