Водещи

сряда, 27 април 2016 г.

Liebherr cp 3523 - най-удобният уред за ползване!

Използването на хладилник Liebherr cp 3523 може да бъде истинско удоволствие за сетивата. Ако проследим ползването на уреда стъпка по стъпка, всеки контакт с вашия нов хладилник у дома ще ви покаже колко е добре да се заложи и да се разчита на една затвърдена и наложена на пазара високо качествена немска марка.

- Първия визуален контакт с Liebherr cp 3523

Още първия визуален контакт с хладилник Liebherr cp 3523 е удоволствие. Уредът доставя естетическа наслада с това, че изглежда стилен, качествен и с модерен дизайн. Изработен от качествени материали, неговият блясък бързо привлича вниманието.



- Удобството на класическия дизайн

Освен че доставя удоволствие за окото, Liebherr cp3523 разполага с дизайн, който позволява лесно да адаптирате уреда към особеностите на вашата кухня. Той лесно може да допълни всяка ваша идея и представа за интериорно оформление.


- Удобството при първото отваряне на вратата

Още първият път в който отворите вратата на хладилник Liebherr 3523 ще почувствате изключителна лекота и плавност на движението. Това с времето ще се повтаря, а вратата ще се отваря с едва доловимо плавно движение дори и когато в натоварена до предела на възможностите си с хранителни продукти.


- Удобството на светлината

Liebherr cp 3523 притежава LED осветление, което е създадено така, че да улесни максимално вашето използване на уреда. Това ще ви позволи да виждате всичко от най-горния до последния рафт. За по-голямо улеснение, светлината е поставена в най-горния край, а рафтовете са прозрачни за да стига тя до дъното на уреда.


- Удобството на рафтовете

Рафтовете са създадени и тествани за да могат да улеснят използването на уреда максимално. Тяхното разположение не е случайно и именно така е изчислено, че уреда ще поеме възможно най-много продукти без да изглежда претоварен.

- Удобството на кутиите за пресни плодове

Кутиите за пресни плодове и зеленчуци на Liebherr cp 3523 са разположени възможно най-удачно за да се улесни максимално тяхното използване. Те са достатъчно обемни за да могат да поберат храна за доста време и да я запазят във възможно най-свежи и прясно състояние.

- Удобството на фризера

Фризера на Liebherr cp3523 е създаден така, че да ви облекчи от нуждата да поставяте втори уред в дома си. С размерите си той е достатъчно голям за да побере всичко необходимо, но и достатъчно малък за да се побере удобно в долната част на уреда. Той се ползва независимо от хладилника и за да поставите или вземете нещо от там, вие няма нужда да отваряте хладилното отделение и да губите от студения му въздух.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate