Водещи

понеделник, 1 юни 2015 г.

5 стъпки при избор на фирма за монтаж на изолация

поставяне на изолация
Обикновено, когато покрива протече се нуждаем от фирма за монтаж на хидроизолация, която да се справи с проблема. Колкото по-бързо отстраним течовете в нашето жилище, толкова по-добре ще се справим с появата на мухъл в имотите ни. В тази статия ви даваме пет стъпки по избор на фирма за монтаж на изолация, които трябва да следвате, за да се поздравите с успех.

Как да изберем фирма за поставяне на изолация

Първата стъпка при получаване на оферта за полагане на хидроизолация е да проверите дали дадената фирма предоставя завършен труд. Проверете дали ДДС е включено към получената от вас цена или не. Това са все важни неща, за които трябва да следите, когато избирате изпълнителна бригада за ремонт на покрива.

На второ място е да прецените стойността на описаните в офертата материали. Употребата на хидроизолация с високо качество ви гарантира добър краен резултат. Немските хидроизолационни материали са едни от най-добрите на пазара, така че ви препоръчваме да работите с тях ако имате финансовата възможност за това.

Стъпка номер 3 е свързана с предварителния оглед на дадената сграда. Присъствайте на него и коментирайте всички повреди настъпили в покривната ви конструкция. Ако има нещо неясно, винаги можете да се обърнете към фирмата, която е длъжна да ви обясни повредата в детайли. От актуалното състояние на конструкцията зависи и крайната цена, тъй че слушайте внимателно за какво става въпрос.

На четвърто място поставяме предпоследния етап за избор на фирма, която да положи хидроизолацията на покрива във вашата къща или панелния блок, в който живеете. Проверете какъв е периодът за изпълнение на задачата по монтиране на изолацията. Известните фирми се справят със ситуацията за няколко дни и не ви бавят допълнително, ако работата се проточи дълго, то значи не сте попаднали на правилния вариант.

Последната пета позиция е свързана с гаранционния срок. Поставянето на хидроизолация трябва да е трайно и изпълнителите да подпишат договор с вас, като в последния се упомене гаранцията за работата. Обикновено тя е от 2 до 5 месеца, но може и повече. Винаги питайте за тази важна подробност.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate