Водещи

понеделник, 8 юни 2020 г.

Критерии за избор на мебели за баня


избор на мебели за баня

Когато сутрин се събудим, а и когато вечер се приберем у дома след работа, първото място, което посещаваме, е банята. Тя е неразделна част от нашия живот и играе съществена роля в ежедневието ни, осигурявайки ни комфортно кътче за отмора и релакс. Да, всеки знае, че банята трябва да има спокоен и хармоничен дизайн, да бъде удобна и функционално. Но как може да постигнем това най-лесно? Ето съветите на интериорните дизайнери.

Избор на мебели за баня 

Когато избирате мебели за баня, винаги си имайте едно наум, защото те трябва да отговарят на определени критерии. Например, те трябва да са компактни и същевременно да са изключително функционални. Ако, да речем, искате да си купите шкаф за банята, в който да съхранявате по-дребните неща, то той трябва да бъде достатъчно просторен за тази цел. Бихте могли да изберете такъв модел, който се закача на стената, за да спестите от пространството или пък да използвате свободно стояща колона за баня, снабдена с достатъчно чекмеджета и шкафчета с вратички. Тези мебели са високи и тесни, така че също няма да заемат много място.

И не забравяйте - материалите, от които са изработени мебелите за баня, следва да са водоустойчиви, тъй като повишената влажност в помещението може да ги повреди.

Дизайн на мебелите за баня 

Всяка една мебел, която поставите в помещението, трябва хармонично да се вписва в интериора и да се комбинира перфектно с останалото обзавеждане. Много добра идея е, например, да изберете мебели по поръчка. В този случай всичко – цвят, размер и функция, ще бъде съобразено конкретно с вашите индивидуални нужди. А когато разполагате с подходящите мебели, далеч по-лесно ще се справите с добрата организация на пространството в стаята. Дори нещо повече - красивият интериор и качествените мебели със сигурност ще превърнат банята ви в едно истинско произведение на изкуството.

Източник: магазин на баня Keramo

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate