Водещи

петък, 17 октомври 2014 г.

Как изглежда един луксозен апартамент

Луксоният апартамент е нещо, за което всеки човек мечтае да притежава и често си фантазира как би изглеждал неговият просторен и добре подреден дом.

На първо място, луксозният апартамент се намира в добър район на града, често в близост до централната част и до всички важни институции. Локацията на луксония апартамент може, също така да бъде в по-отдалечен от центъра квартал, но този квартал несъмнено ще бъде новоизграден, жилищата в него ще бъдат построени по най-високите стандарти, асансьорът ще бъде просторен и модерен, а всяко жилищно помещение ще разполага с качествени подови настилки, майсторски поставени мазилки, модерна пвц дограма, изолация и най-вече отопление.

Идеалното жилище трябва да притежава уют и да създава комфорт у своите обитатели. То трябва да има добро изложение, за да се радвате на много слънчева светлина през по-голямата част от деня. Поне една тераса с южно изложение е допълнителна екстра към всеки имот, а ако гледката, която тя разкрива е приятна за очите – какво по-добро от това?

Броят на стаите в един луксозен апартамент определя неговата класа. Тук с пълна сила важи принципът: колкото повече, толкова по-добре. Луксозният апартамент притежава поне 3 спални, просторен и светъл хол, а защо не и кухня с трапезария. Ако баните във Вашия дом са поне две, спокойно може да се каже, че сте късметлии, а ако поне една от тях има красива и удобна вана, това вече говори за истински лукс.

Луксозният апартамент е мечта на всеки и всеки знае как точно би изглеждал неговият просторен и красив дом.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate