Водещи

понеделник, 24 март 2014 г.

Пътят към успеха на агента

успешни агенти имоти

Всеки човек е амбициран да се реализира в кариерата и да бъде много добър в това, с което се занимава. Това освен, че носи доста прилични доходи, особено когато става въпрос за пазара на недвижими имоти, но и ни кара да се чувстваме пълноценни, полезни, успели и щастливи. Вижте кои са някои от най-важните неща, за да успеете като агент недвижими имоти.

Първото впечатление се запомня

Наистина е много важно да направите силно първо впечатление. Да, живеем в едно малко или много небрежно общество, но когато се срещаме за първи път с потенциален клиент, не можем да си позволим облеклото да не бъде изрядно. Като професионален агент по недвижимите имоти, трябва да носите костюм, с който да покажете на човека срещу вас, че сте там, за да вършите сериозна работа. Отделете време, за да обновите гардероба си с подходящи дрехи, за да правите винаги страхотно първо впечатление.

Проучване на пазара

Колко време прекарвате проучвайки пазара и вашия клиент? Можете ли да разкажете на клиентите си за последния дом, който сте продали? Колко време горе-долу стои на-пазара едни двустаен апартамент с баня и кухня например? Това са детайли, които трябва да знаете, така че отделяйте няколко часа всяка седмица, за да проучвате пазара и имотите, които предлагате. Задължително е да познавате продукта си, или в случая апартамент или къща.

Използвайте пълноценно своя арсенал от умения и качества

На първо място и може би най-важното, което трябва да направите, е да изготвите персонализирана консултация и представяне на имота. Това са изключително важни неща, за да демонстрирате своите умения и качества на потенциалните купувачи и продавачи. Ако не сме в състояние да им обясним защо трябва да работят с нас, тогава защо да го правят? Тези инструменти са в основата на изграждането на ползотворни взаимоотношения .

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate